ECENT/ELWIeR conferentie 19 mei 2017: Trix loopt dwars door de vakdisciplines van de lerarenopleiding

Auteur: ECENT redactie

Op vrijdag 19 mei 2017 wordt de ECENT/ELWIeR conferentie gehouden. Het thema van dit jaar is: Trix loopt dwars door de vakdisciplines van de lerarenopleiding. De conferentie start met een openingslezing over De Leidse Tyrannosaurus Rex door Yuri Matteman, hoofd afdeling educatie van Naturalis. Dit wordt direct vervolgd in een ontwerp-sessie rondom deze zelfde Trix. In deze gezamenlijke ronde van ECENT en ELWIeR gaan we heel concreet onderwijsmateriaal ontwerpen met in het achterhoofd de gedachte: ‘Kiezen voor samenhang is niet hetzelfde als kiezen tegen vakdisciplines’. Daarna worden er diverse werkgroepen aangeboden, over het thema en andere actuele onderwerpen.

Een omschrijvingen van de openingslezing, de werkgroepen en praktische informatie over de conferentie zijn op de conferentiewebsite te vinden. U kunt zich nu al inschrijven voor de conferentie.

Wie, wat, waar en hoe

Voor wie: Conferentie voor lerarenopleiders wiskunde/rekenen en natuurwetenschappen/techniek, nascholers, opleiders en auteurs
Wanneer:vrijdag 19 mei 2017, 09.30-16.45 uur
Waar: Domstad vergadercentrum, te Utrecht
Kosten: € 95,- p.p. (inclusief lunch & borrel)
Inschrijving: Via dit formulier kunt u zich inschrijven. Let op: u schrijft zichzelf in en betaalt meteen m.b.v. Ideal. Lees hier de conferentievoorwaarden.
Contact: info@ecent.nl

Locatie

De conferentie zal gehouden worden in Cursus- en vergadercentrum Domstad, in het centrum van Utrecht.

Adres:
Koningsbergerstraat 9
3531 AJ Utrecht

Klik hier voor een routebeschrijving.

Reacties

Wilt u hier een reactie plaatsen? Mail dan naar info@ecent.nl o.v.v. de titel van dit artikel.

 
Gemaakt op: 21 maart 2017 laatste wijziging: 9 mei 2017